27 Eylül 2012 Perşembe

HOBİ DENEME KİTİ YETİŞTİRİCİLİĞİ

Firma olarak Evde Mantar Yetiştirme Seti (Hobi Deneme Kiti) satışlarımızı size duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.


600

Evde Mantar Yetiştirme Seti (Hobi Deneme Kiti) Nedir?
İstiridye mantarı yetiştirmeyemi karar verdiniz. Fakat önce bir denemek mi istiyorsunuz? Bu iş nedir nasıl yapılır gibi aklınıza takılan sorular varsa yada sadece hobi amaçlı mantar üretmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Sizin için 16 kg lık mantar üretimine hazır paketler (setler) hazırladık. Bu setler 10 gün içerisinde mantar vermeye hazırdır ve minimum %30 verim garantisi veriyoruz. Yani her pakette 5,5 kg civarı mantar alırsınız.
Evde Mantar Yetiştirme Seti (Hobi Deneme Kiti) Özellikleri:
Evinizde artık mantar yetiştirmeniz mümkün!
Koku yapmaz!
Rahatsızlık vermez!
Çiçek yetiştirir gibi mantar yetiştirebileceğiniz bir ürün. Ürün size geldikten sonraki 10 gün içinde mantarlarınız çıkacak ve her birinden 6-7 kg mantar koparacaksınız. Taze taze kendi yetiştirdiğiniz mantarları akşam yemeğinde afiyetle yiyeceksiniz. Kimyasal yok, ilaç yok, zehir yok! Kendi organik mantarınızı kendiniz yetiştirin. Özel bir ortam hazırlamanıza gerek yok. İklimsel şartlandırmalar ticari üretim için çok miktarda ürün konulan ortamlarda gerekli. Evde Mantar Yetiştirme Seti için hiç birşey yapmanız gerekmiyor. Koli geldikten sonra ürünü koliden çıkarıp kenara koymanız yeterli.
Artık mantar yetiştirmek bu kadar kolay.
Herkes denesin, herkes üretebilsin diye en uygun ve kaliteli setleri oluşturduk. Aynı zamanda Evde Mantar Yetiştirme Seti ile birlikte yetiştiriciliği öğrenmeniz için yetiştirme rehberi hediye ediyoruz. 2 adet evde mantar yetiştirme seti (Hobi Deneme Kiti) ve yetiştirme rehberi toplam 75 tl’dir.
Evde Mantar Yetiştirme Seti (Hobi Deneme Kiti) siparişinizi Gelirbank Güvenli Ödeme sayfasından sipariş verebilirsiniz. Ödeme sayfasında verdiğiniz adresinize 2 iş günü içerisinde kargonuz yollanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sağlıklı İletişim Kurabilmek İçin Gönderdiğiniz Maillerinize Lütfen Telefon Numaranızı Mutlaka Yazınız. Zira Telefon Numarası Belirtilmeyen Mesajlara Cevap Verilmeyecektir.